AT Excellence-i
Integrisana reverzna osmoza

Kvalitet vode

  Reverzna osmoza

  Svakom vrstom procesa za pripremu vode ostvaruju se različiti stepeni čistoće.

  Proces reverzne osmoze prisiljava vodu da prođe kroz membranu. Pranje se zatim vrši bez prisustva nečistoća, što znači da nema ostataka na posuđu, priboru za jelo ili čašama. Poliranje više nije potrebno, jer su oprani predmeti blistavo čisti i spremni za upotrebu.

  Potpuna demineralizacija

  Svakom vrstom procesa za pripremu vode ostvaruju se različiti stepeni čistoće.

  Procespotpune demineralizacije u potpunosti uklanja soli i minerale iz vode. Kvalitet može da se uporedi s destilovanom vodom i nema ostataka na posuđu, priboru za jelo ili čašama. Ostvaruje blistanje i sjaj bez potrebe vremenski zahtevnim poliranjem.

  Delimična demineralizacija

  Svakom vrstom procesa za pripremu vode ostvaruju se različiti stepeni čistoće.

  Uprkos omekšavanju, rastvorljivi minerali će ostati u vodi i nataložiće se na posuđu.

  Delimična demineralizacija smanjuje taj sadržaj soli primenom razmene jona, čime nudi rezultat pranja skoro bez naslaga.

  Omekšavanje

  Svakom vrstom procesa za pripremu vode ostvaruju se različiti stepeni čistoće.

  Veći deo ostataka od tvrdoće vode je u mašini i na posuđu vidljiv u obliku belog traga. Omekšanom, dekalcifikovanom vodom sprečava se stvaranje naslaga kamenca i posledična oštećenja mašine. To omogućava da sredstva za pranje i ispiranje imaju svoje optimalno dejstvo, čime osiguravaju bolje rezultate pranja i niže stope potrošnje.

  Neprečišćena voda

  Svakom vrstom procesa za pripremu vode ostvaruju se različiti stepeni čistoće.

  Neprečišćena voda sadrži nečistoće, kao i kamenac i minerale koji ostavljaju tragove na posuđu i čašama, a i izazivaju oštećenje profesionalne mašine za pranje.

 • Neprečišćena voda
 • Omekšavanje
 • Delimična demineralizacija
 • Potpuna demineralizacija
 • Reverzna osmoza
Preuzimanje
Lično savetovanje

Za individualno savetovanje ili pitanja, molimo vas da nas kontaktirate :

 • Phone +381 (0)11 271 0479
  E-Mail (info@winterkzxoehalter.rs)

(info@winterhalter.nl)

Nema više poliranja. Sjaj iznutra.

Integrisani uređaj za reverznu osmozu AT Excellence-i omogućava jednostavno korišćenje mašine za pranje za ugradnju ispod pulta osmoznom vodom čak i na neravnim površinama. Zahvaljujući reverznoj osmozi sistem je u potpunosti integrisan u UC-S / UC-M, potreba za prostorom je ograničena dimenzijama mašine za pranje.

UC Excellence-i pruža savršenu kombinaciju mašine za pranje za ugranju ispod pulta i reverzne osmoze. Proces pripreme vode je u potpunosti integrisan u proces pranja kako bi se u svako doba obezbedili kontinuirani rezultati pranja.

Kada dolazi do dužih pauza u pranju, funkcija AquaOpt sprečava vraćanje naslaga soli i negativan uticaj koji so ima na rezulat pranja. Koristi se najveća količina vode kada se želi ostvariti najbolji rezultat pranja.

Displej na dodir mašine za pranje se koristi za kontrolu komunikacije i za rad uređaja UC-Excellence-i. Stanje pogona je prikazano na displeju - to dozvoljava trenutnu reakciju u slučaju greške.

Zakonski propisan vodotehnički bezbednosni uređaj (WSD) je već ugrađen u sve modele. Podesite priključak za struju i vodu i mašina za pranje je spremna za rad. To ne uključuje dodatan rad na montaži ili dodatne troškove.

Modeli US Excellence-iPlus su opremljeni integrisanim omekšivačem. Zahvaljujući funkciji VarioAqua razni vrednosti kvaliteta vode se mogu pohraniti u programe pranja. Staklene čaše se na primer mogu prati osmoznom vodom a tanjuri omekšanom vodom. Integrisani omekšivač dodatno obezbeđuje omekšanu vodu kod punjenja i samoćišćenja. Osmozna voda se zaključno koristi za prvo pranje pa nadalje. Omekšivač produžava životni vek osmozne membrane i rad. Vrednost više u ekonomskoj efikasnosti uređaja UC Excellence-iPlus.

Product consultant
Winterhalter product consultant

Tehničke specifikacije uređaja AT Excellence-i

AT Excellence-i - AT Excellence-i
Technical Information AT Excellence-i
Yiel at 15°C input temperature [l/h] 42
Max. conductivity inlet water [μS / cm] 1200
max. water hardness [° GH] 35
Water outlet Waste water connection
Pre-softening Recommended! Approved for operation without prior softening up to 35 °GH.
Electric connection necessary
Appropriate machine models UC-S, UC-M

The technical data provided here are based on an operation under ideal conditions. Depending on the local circumstances, individual values may vary and must be recalibrated on startup.