Ponovno osmišljavanje efikasnosti

Najbolji rezultati pranja i maksimalna ekonomska efikasnost.

Potrošnja vode i energije su neki od najvažnijih kriterijuma kod donošenja odluka prilikom kupovine komercijalnih mašina za pranje posuđa. Jer, da li je mašina za pranje posuđa unosna nabavka ne zavisi samo od kupovne cene već u velikoj meri i od vrednosti njene potrošnje. Kompanija Winterhalter koristi najsavremeniju tehnologiju za svođenje potrošnje vode, struje i sredstva za pranje u svim svojim mašinama za pranje posuđa na minimum. To će značajno da smanji vaše troškove rada.

itr – inteligentna tehnologija resursa

itr konceptom kompanije Winterhalter može da se smanji potrošnja resursa uz najbolje rezultate pranja. Koristićete manje struje, vode, sredstva za pranje i sredstva za ispiranje. To svakim ciklusom pranja smanjuje troškove rada i štiti životnu sredinu.

Smanjenje potrošne robe - ekonomičnije pranje

Dobro promišljena rešenja za ispiranje kompanije Winterhalter garantuju ekonomično korišćenje energije, vode i sredstava za pranje: U seriji Energy mašina za pranje posuđa kompanije Winterhalter efikasni sistemi povrata toplote služe za održivu uštedu energije. Važna topla vodena para se usisava direktno iz unutrašnjeg prostora, koja svoju energiju koristi za grejanje hladne dovodne vode. Uz to, efikasni sistemi filtriranja sapunice u svim serijama mašina doprinose svođenju vode i sredstva za pranje na minimum.

Izbegavanje oštećenja - ušteda troškova

Kompanija Winterhalter garantuje savršene rezultate svojom inovativnom tehnologijom pranja. Uz to, možete da se oslonite u blistav postupak pranja. To pomaže pri izbegavanju lomljenja čaša i osetljivih motiva na visoko kvalitetnom posuđu. Za vas to znači da ne nastaju neočekivani troškovi za nove nabavke i vaši troškovi rada se ne povećavaju.

Više informacija/kontakt

Polja sa * su obavezna polja!

Želim da primim više informacija o:
sledećem tipu mašine:
sledeću temu: