Iznova osmišljena
higijena

Poseban higijenski dizajn za mašine za pranje posuđa.

Higijena je od presudnog značaja u prostorijama za pranje, pogotovo u komercijalnim kuhinjama. Zbog toga je kompanija Winterhalter u razvoju svojih mašina usmerena na dobro promišljen higijenski koncept - od potpultnih mašina za pranje posuđa do mašina za pranje posuđa s trakom za transport. Poseban higijenski dizajn mašina s trakom za transport sprečava naslage prljavštine i bakterija. To garantuje higijenski postupak i održivo smanjuje troškove pranja.

Higijenska vrata koja mogu da se okrenu pod uglom od 180°.

Duboko smeštena higijenska vrata s dvostrukim zidom i glatkim unutrašnjim prostorom prljavštini i bakterijama na daju priliku da se natalože. Njihovo okretanje pod uglom od 180° omogućava jednostavno ručno čišćenje unutrašnjosti vrata. Uz to možete optimalno da pristupite unutrašnjosti mašine.

Automatsko samopranje

Tokom rada rotirajuće mlaznice redovno čiste područje poklopca mašine s čistim sredstvom za pranje koje u zoni za ispiranje izlazi iz tanka. Na kraju radnog dana, ceo prostor mašine za pranje posuđa je ispran svežom vodom i voda je ispuštena iz tanka. To garantuje higijenu, a potreba za ručnim pranjem je znatno smanjena.

Izduvni sistem sa filterom za masnoću

Jedinstven izduvni sistem je deo higijenskog koncepta serije MT. Filter za masnoću štiti izduvni kanal od zaprljanja, tako da se izbegava stvaranje naslaga. Masnoća ne može da uđe u kuhinjski prostor - veliki plus za pozitivnu klimu u kuhinji.

Dobro promišljen higijenski koncept

S duboko smeštenim higijenskim tankovima, glatkom higijenskom poleđinom bez podizača i sistemom pranja preko razmene toplote s dve rotirajuće ruke za pranje kompanija Winterhalter je dovršila dobro promišljen higijenski koncept serije MT. Postupak pranja se vrši u skladu s higijenskim standardom DIN 1051.

Više informacija/kontakt

Polja sa * su obavezna polja!

Želim da primim više informacija o:
sledećem tipu mašine:
sledeću temu: