Iznova osmišljena
održivost

Održiva tehnologija pranja posuđa.
Za ljubav prema životnoj sredini

Kao odgovorna kompanija, Winterhalter promoviše rešenja uštede resursa i održivog pranja posuđa. Inovativnom tehnologijom smanjujemo potrošnju vode, struje i sredstva za pranje na minimum. Dakle, čuvamo životnu sredinu i smanjujemo troškove rada naših kupaca.

itr – inteligentna tehnologija resursa

itr konceptom kompanije Winterhalter može da se smanji potrošnja resursa uz najbolje rezultate pranja. Svakim ciklusom pranja koristićete manje struje, vode, sredstva za pranje i sredstva za ispiranje.

Štedite energiju povratom toplote

U Winterhalter mašinama za pranje posuđa verzija Energy efikasni sistemi povrata toplote služe za održivu uštedu energije. Funkcija Energy upotrebljava energiju toplog izduva za grejanje hladne dovodne vode. Dodatni izmenjivači toplote za otpadnu vodu i pumpe za grejanje koje su raspoložive u određenim serijama mašina takođe doprinose uštedi energije.

Trajno smanjenje potrošnje vode

Kompanija Winterhalter je precizno prilagodila četiri faktora za savršene rezultate pranja (temperaturu, vreme, hemikalije, mehaniku) prema posuđu za pranje, tipičnom zaprljanju i individualnim uslovima. Mašina za pranje posuđa, uređaj za pripremu vode, sredstvo za pranje, sredstvo za ispiranje, kao i korpa za pranje su optimalno modulirani tako da potrošnja vode može da se održava što je moguće nižom.

Efikasni sistemi ispiranja i filtriranja u svim mašinama osiguravaju smanjenu potrošnju vode, kao i optimizovane količine vode za ponovno ispiranje.

Minimalna potrošnja sredstva za pranje i sredstva za ispiranje

Zahvaljujući precizno kalibrisanim komponentama (mašini, uređaju za pripremu vode, hemikalijama, korpama za pranje), sredstvo za pranje i sredstvo za ispiranje mogu da se doziraju u optimalno najmanjim mogućim količinama. To znači da svakim ciklusom pranja doprinosimo zaštiti životne sredine.

Prilikom razvoja naših sredstava za pranje i higijenskih proizvoda za ispiranje, veliki značaj pridajemo brižljivom odnosu prema životnoj sredini i u programu imamo posebna biološka sredstva za pranje koja otpadnu vodu održavaju pH neutralnom.

Više informacija/kontakt

Polja sa * su obavezna polja!

Želim da primim više informacija o:
sledećem tipu mašine:
sledeću temu: