Iznovo osmišljeno
pranje čaša

Fleksibilno prilagođavanje pritiska za blistave čaše.

VarioPower, sistem pranja s fleksibilnim podešavanjem pritiska, čini mašine za pranje čaša serije UC jedinstvenim. Ovo su prve mašine za pranje posuđa na svetu koje imaju program za svaku vrstu čaše. Blage su za fine čaše za vino i snažne za debele pivske čaše. To osigurava savršen sjaj uz optimalnu negu.

varijabilno podešavanje pritiska

Kompanija Winterhalter je s regulatorom VarioPower jedini dobavljač koji pruža varijabilno regulisanje pritiska pri pranju. Izborom odgovarajućeg standardnog programa, fino, krhko posuđe može da se pere pod nižim pritiskom, a teško, robusno posuđe pod većim pritiskom. Ostali faktori pranja, vreme, doziranje sredstva za pranje i temperatura, se tome automatski prilagođavaju.

Inovativno eliptično polje pranja

Najvažniji zadatak mašine za pranje posuđa je ostvarenje savršenog rezultata higijenskog pranja. Gornja i donja eliptična polja pranja osiguravaju optimalno pranje i ravnomernu pokrivenost površine. Glavni sistem i sistem za ispiranje su smešteni u istom polju pranja, tako da nema problematičnih zona do kojih ne dopire voda.

Integrisane mlaznice za pranje i ispiranje

Integrisane mlaznice za pranje i ispiranje su karakteristične po eliptičnim poljima pranja i razlikuju se po veličini, obliku i uglu pod kojim su postavljene. One omogućavaju mlazevima da udaraju u posuđe iz različitih uglova i da pokrivaju sve površine, čime su optimalni rezultati pranja zagarantovani.

Tehnička animacija regulatora VarioPower

Više informacija/kontakt

Polja sa * su obavezna polja!

Želim da primim više informacija o:
sledećem tipu mašine:
sledeću temu: