Iznova osmišljeno
pranje pribora za jelo

Sjajan pribor za jelo bez potrebe za poliranjem.

Mašine za pranje pribora za jelo serije UC i uređaj obrnute osmoze su savršen par za blistave rezultate pranja bez potrebe za poliranjem. Vaš pribor za jelo ima savršen sjaj - skupo i nehigijensko poliranje je stvar prošlosti. Pribor za jelo možete ponovo upotrebiti odmah nakon ciklusa pranja. Uštedićete vreme i novac.

Mašine za pranje pribora za jelo - blistav pribor za jelo bez potrebe za poliranjem.

Posebno razvijene mašine za pranje pribora za jelo u seriji UC garantuju higijensko pranje pribora za jelo. Pritisak pranja i temperatura su precizno podešeni prema zahtevima za pranje pribora za jelo. Nakon petominutnog ciklusa pranja imaćete savršeno sjajan pribor za jelo koji ne morate dodatno da polirate i imaćete korist od znatne uštede vremena i troškova.

Uređaj obrnute osmoze AT Excellence-S za sjajne rezultate pranja.

Neobrađena voda sadrži različite dodatne sadržaje. Ovi materijali mogu da ostave ostatke na priboru za jelo koje su vidljive u obliku mrlja. Uređaj obrnute osmoze AT Excellence-S istiskuje neobrađenu vodu kroz membrane čime se pročišćava oko 98 % svih ostataka. Na priboru za jelo nema ostataka nakon pranja, tako da je naknadno poliranje suvišno.

Savršeni rezultati pranja zahvaljujući sveobuhvatnom sistemu.

Sve komponente sistema Winterhalter doprinose savršenim rezultatima pranja. Prema tome, kompanija Winterhalter uz mašine za pranje pribora za jelo i kompatibilne uređaje za pripremu vode nudi posebne korpe za pribor za jelo, kao i izuzetno efikasna sredstva za pranje i higijenske proizvode za ispiranje. Uz to preporučujemo upotrebu sudopera za potapanje pribora za jelo.

Više informacija/kontakt

Polja sa * su obavezna polja!

Želim da primim više informacija o:
sledećem tipu mašine:
sledeću temu: